slider3
Bosveld Rooibos Skin Repair Cream werk vinnig en effektief vir die vel!
rooibos-dermacreme

Bosveld Rooibos Skin Repair Cream

De Zuid-Afrikaanse ontdekking voor een gave huid, werkt acuut en effectief!

Rooibos staat al decennia bekend om haar bijzondere eigenschappen voor de gezondheid van de mens en in het bijzonder voor de huid. Rooibos wordt enkel en alleen geteeld en geoogst in een specifiek gebied in Zuid-Afrika namelijk het Sedergebergte in de West-Kaap. Het wordt daar al duizenden jaren gebruikt door de lokale bevolking als 'gezondheidsdrank' en voor het gebruik op de huid. De naaldjes van de rooibosstruik werden gekneusd en in de zon gelegd voor fermentatie. Hierdoor worden de bijzondere eigenschappen van rooibos als het ware geactiveerd. De verwerking van rooibos is sindsdien niet heel veel veranderd en sinds de jaren ‘60 wordt rooibos-extract toegepast in hoogwaardige huidverzorgingsproducten.

Rooibos is rijk aan vitaminen en mineralen, waaronder hoogwaardige antioxidanten zoals aspalathin en nothofagin, die vrije radicalen tegenwerken. Vrij radicalen zorgen voor veroudering van de huid. Er wordt ook steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van rooibos op de gezondheid en huid. Maar het beste bewijs zal natuurlijk uw eigen ervaring met het resultaat van Bosveld Rooiboscrème zijn! 

Bosveld Rooibos Skin Repair Cream is verkrijgbaar in tubes van 25 ml. nu tijdelijk van € 8,95 voor € 6,95 en 75 ml. nu tijdelijk van € 17,95 voor € 14,95

Bosveld Rooibos Skin Repair Cream

Herstelt, kalmeert & verzorgt

Bosveld Rooibos SRC combineert een aantal zeer unieke eigenschappen zoals het kalmeren, herstellen en verzorgen van de lichaams- en gezichtshuid. Het is de eerste hulp voor de huid op basis van natuurlijke ingrediënten en versnelt het herstel ervan na bijvoorbeeld te lang zonnebaden, insectenbeten of een ongelukje in huis, buiten of bij sport en spel.

Bosveld Rooibos SRC is tevens een weldaad voor de ruwe, schrale (droge) huid en (zeer) gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen ervan. Bosveld Rooibos SRC werkt acuut en effectief.

Zeer hoge dosering rooibos-extract/hoogwaardige antioxidanten
Vrij van parabenen (mogelijk giftig)
Vrij van minerale oliën (sluiten de huid af)
Geschikt voor alle huidtypen inclusief de (zeer) gevoelige- en babyhuid
Niet getest op dieren en dermatologisch getest

5
Bosveld_SRC

Een unieke combinatie van effectieve werkstoffen

Rooibosextract als basis voor een bijzondere huidcrème

Rooibos(extract) is een bron van natuurlijke antioxidanten, mineralen (zoals zink) en Alpha Hydroxy Zuren (AHA's). AHA’s stimuleren de natuurlijke afschilfering (exfoliatie) van de dode hoorncellen op de huid. Hierdoor wordt de hoornlaag compacter en gladder. AHA's stimuleren de groei van gezonde cellen, terwijl ongezonde cellen selectief verwijderd worden. Hoe gezonder de huid, hoe meer waterdicht ze is. Er is dus minder vochtverdamping en de hydratatie van de huid verbetert. AHA’s stimuleren de fibroblasten om meer collageen aan te maken waardoor rimpels vervagen.

Crodamol Isis is een natuurlijke grondstof en hydrateert de huid optimaal. 

Hyaluronzuur heeft eveneens hele goede hydraterende eigenschappen. Het houdt vocht vast in de opper- en lederhuid en verbetert de elasticiteit van de huid. Het vermindert kraaienpootjes en reduceert diepere rimpels. 

Dermofeel® bevat een hoog gehalte aan tocoferylacetaat (vitamine E) opgelost in zonnebloemolie. Het heeft sterke anti-oxidatieve eigenschappen en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Dermofeel heeft een anti-age werking.

Simulgel geeft de huid een heel zacht gevoel.

Calendula officinalis (Goudsbloem) is een plant met krachtige zuiverende en huidverzorgende eigenschappen.